Podcast speciaal voor CS Kanjers

In deze podcast delen wij tips en tools om je herstelproces soepel te laten verlopen, hoor je onze visie om blijvend van je conversiestoornis / functionele neurologische stoornis (FNS) te herstellen en beantwoorden we vragen van CS-kanjers. Daarnaast komen er diverse thema’s aan bod die verband houden met deze complexe stoornis én die je helpen bij jouw herstelproces.

Luisteren waar en wanneer jij wilt

Inzichten in je conversiestoornis / FNS en wat het in stand houdt

Gratis tips, tools en antwoorden op jouw vragen

Liefdevolle duwtjes in de rug voor ondersteuning

podcast voor conversiestoornis / FNS

Meer dan 22 jaar ervaring & expertise

Ben jij iemand die gemotiveerd is om op een laagdrempelige manier met zijn/haar conversiestoornis / FNS aan de slag te gaan?

Dan zit je helemaal goed met de CS Expert Podcast!

Als conversiestoornis coach combineer ik ruim 22 jaar ervaring met expertise in intuïtieve life coaching, traumaverwerking en Human Design. Ik ben er van overtuigd dat conversiestoornis / FNS niet alleen op fysiek en mentaal vlak groot effect op je leven heeft, maar ook emotioneel, energetisch en spiritueel. Door deze complexe stoornis vanuit deze verschillende kanten te belichten bied ik je een breed pallet aan inzichten, tips en tools aan waarmee je stappen in je herstel kunt zetten.

Het is de missie van mij en mijn team om jou bewust te laten worden van wat jouw conversiestoornis / FNS in stand houdt en je te motiveren om stappen te zetten op alle gebieden in jouw herstelproces.

Want…. Ook jij kunt je conversiestoornis / FNS overwinnen!

Luisteraars aan het woord

 

“Ik vind je zo heerlijk rustig en je straalt zo’n warme energie uit. Ik voel dat gewoon door de podcast heen. Fijn!”

– Sascha

 

“Ik ben 19 jaar en ik heb al je podcasts geluisterd. Ik ben helemaal fan!”

– Noa

 

“Ik word altijd helemaal zen als ik naar jouw podcast luister. Je stem is fijn om naar te luisteren en je bent altijd zo positief.”

– Manon