Inzicht in je CS

Zet vandaag nog de eerstvolgende stap in jouw herstelproces van conversiestoornis / FNS met deze mini training

Hoe fijn zou het zijn om...

(nog) meer inzicht in de diagnose conversiestoornis / FNS (functionele neurologische stoornis) te krijgen?

te kunnen begrijpen waarom je deze complexe stoornis (CS) hebt ontwikkeld?

weer op je lichaam te kunnen en durven vertrouwen?

te ervaren dat je zelf heel veel invloed hebt op je herstelproces?

handvatten te krijgen om met jouw herstelproces aan de slag te gaan?

mini training inzicht in je CS

Zeg nu zelf, dat zou toch fantastisch zijn?!

Daarom hebben wij, speciaal voor jou, de mini-training ‘Inzicht in je CS’ ontwikkeld. Een unieke online training waar je in 6 weken meer inzicht krijgt in jouw conversiestoornis  dan wel functionele neurologische stoornis én waarin je handvatten krijgt aangereikt om stappen te zetten in jouw herstelproces.

 

Regelmatig komen we in onze praktijk CS-kanjers tegen (zeg nou zelf, dat klinkt toch beter dan lotgenoten 😉 ) die echt geen flauw idee hebben hoe conversiestoornis / FNS voor hen werkt. En dan is het nog niet zo makkelijk om te bouwen aan een sterke basis waar je te allen tijde op terug kunt vallen. Ook weet je zonder inzicht niet wat er moet veranderen. Laat staan dat je weet waar je moet beginnen.

Daar willen wij met deze online training verandering in brengen bij je!

 

 

De diagnose conversiestoornis / FNS krijg je niet zomaar, daar gaat wel het een en ander aan vooraf. Je hebt dat zelf vast al gemerkt!
Hoe heb je dit kunnen ontwikkelen? Waarom heb jíj het eigenlijk? Maar belangrijker nog, hoe kun je hier van herstellen?

Inzicht in je conversiestoornis / FNS is echt een pré om deze complexe stoornis (CS) te kunnen overwinnen. Vandaar dat wij deze training voor jou hebben ontwikkeld.

Dus, wil jij ook…

  • (meer) vertrouwen in jouw herstelproces krijgen?
  • overzicht krijgen?
  • op een andere manier naar je herstelproces kijken?
  • de verbinding met je lichaam weer herstellen?
  • de eerste stappen van een stabiele basis voor je verdere herstelproces creëren?
  • jezelf het proces gunnen en lekker in je eigen tempo aan de slag gaan? Dus zonder druk!
  • begeleiding van een ervaringsdeskundige?

En…. wil je dat allemaal niet alleen hoeven doen? Ja toch?!
Meld je dan via onderstaande button aan voor onze super waardevolle 6 weekse training ‘Inzicht in je CS’! Je kunt gelijk starten!

“Vandaag zou zomaar eens het begin van de rest van je leven kunnen zijn…”

Hi, mijn naam is Corine

En ik ben de oprichter van CS Expert Coaching. Na jaren onverklaarbare klachten te hebben gehad, kreeg ik de diagnose conversiestoornis. Maar nadat er een behandeling werd gestart, namen mijn klachten in alle hevigheid toe en wist mijn behandelaar niet meer wat hij met mij aan moest. Ik was een te complex geval en er kon niets meer voor me gedaan worden…. 

Uiteindelijk ben ik pas écht gaan herstellen toen alle reguliere behandelingen stop waren gezet en ik met een meer holistische visie ging kijken naar mijn herstelproces. Toen kwamen er echt grote inzichten waar ik heel gericht mee aan de slag ben gegaan. Daardoor herstelde ik binnen 2 jaar volledig van conversiestoornis. En dat terwijl ik er ruim 20 jaar mee had geworsteld.

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Ik snap het als je dat nu denkt. Toch wil ik je, als mijn verhaal je enigszins raakt, uitnodigen om hiervoor open te staan.

Als de behandeling die je nu ondergaat niet (volledig) voor je werkt, wat heb je dan te verliezen?

Durf eens alles wat je tot nu toe hebt gehoord, gelezen of hebt gezien over (de behandeling van) conversiestoornis / FNS los te laten en open te staan voor een compleet nieuwe kijk op deze complexe stoornis.

Ongeacht in welke fase van je herstelproces jij je nu ook bevindt, je gaat geheid inzichten uit deze training halen die je op weg helpen om te herstellen.

Veel CS-kanjers zijn je al voorgegaan én zijn enthousiast

 

“Ik merkte dat ik best wat spanning had voor de training, maar ik wilde het graag volgen. Ik ben diep ontroerd als je steeds aangeeft dat je er voor ons wilt zijn en dat je ons wilt helpen. Heel veel dank en keep up the good work! Je bent voor mij een kanjer ”

– Ingrid

 

“4 jaar geleden startte ik mijn herstelproces door het volgen van deze training. Toen zat ik in een rolstoel en had ik een traplift nodig. Inmiddels ben ik helemaal hersteld én maak ik ook nog eens deel uit van team CS Expert Coaching. Hoe mooi is dat?! ”

– Brenda

 

“In november 2020 heb ik deze training gevolgd. Eerlijk gezegd heb ik de opdrachten niet allemaal gemaakt omdat het op dat moment teveel voor mijn hoofd was. Maar ik was wel onder de indruk van de werkwijze van Corine en ik hunkerde naar informatie, herkenning en erkenning. Ik heb me daarna aangemeld voor de vervolgtraining ook omdat ik nieuwsgierig was. Tevens volgde ik een traject bij de ggz maar dit kon mooi samen, het vulde elkaar aan.”

– Anouk

 

“Waarom ik voor de 3e keer deze training ga doen: de 1e keer was ik vooral benieuwd naar wat conversiestoornis / FNS nou eigenlijk is en wat ik er zelf aan kon doen voor verbetering. De 2e keer deed ik de training omdat het de eerste keer enorm veel verhelderende inzichten te weeg heeft gebracht. En nu ga ik voor de 3e keer deze training doen omdat ik heel benieuwd ben wat het deze keer teweeg brengt. Maar ook om te vergelijken met hoe ik er de eerste twee keer in stond. Het is leuk om te zien hoe je gegroeid bent. Als je twijfelt zou ik zeker deze training volgen, het kan je zoveel opleveren.

– Melissa

 

“Ik merk door de les over CS klachten dat ik dan denk ‘hé, daar heb ik ook last van. Hoort dat ook bij CS?’ Heel veel herkenning dus! Dankjewel.”

– Ingrid

 

“Deze training is op mijn pad gekomen toen ik informatie zocht over FNS. Het voelde meteen vertrouwd, ook al kende ik het team toen nog helemaal niet.”

 

– Claudia

 

“Dankjewel voor je moeite die je in deze training hebt gestopt. Ik denk dat ik eerst de video’s bekijk en voor de rest mag ik echt meer tijd nemen.”

 

– Esmeralda

Wil jij ook inzicht in...

hoe deze complexe stoornis is ontstaan?

de klachten die je hebt?

jouw triggers?

de gevolgen van conversiestoornis / FNS?

en wat je er zelf aan kunt doen?

Inzicht in je CS - mini training

Dan is de training ‘Inzicht in je CS’ dé training die jou zeker gaat helpen om de eerstvolgende stap in jouw herstelproces te zetten. Want dit zijn precies de onderwerpen waar we samen mee aan de slag gaan.

Door deel te nemen aan deze speciale training krijg je van ons dat liefdevolle duwtje in de rug, zodat ook jij stappen gaat zetten in je herstelproces en hiermee de kans op blijvend herstel kunt vergroten.

Veel gestelde vragen

Kan ik deze training naast een andere behandeling volgen?

Ja zeker! Alles heeft een reden. Wat we daarmee bedoelen, is dat je niet altijd hoeft te kiezen. Het kan ook en-en.
Als je meerdere trajecten of trainingen tegelijk volgt, leert de ervaring dat sommige CS-kanjers daar juist baat bij hebben. Soms is het helpend om eerst aan de slag te gaan met een onderdeel van de ene training, om in het andere behandeling weer een stap verder te komen. Dus ja, je kunt deze mini training zeker naast een andere behandeling volgen.

Ik sta op een wachtlijst voor een behandeling, kan ik dan deze training volgen?

JA! Want dan heb je al gelijk een enorme voorsprong, kijk je kritischer naar je behandeling en kun je ook aangeven wat wel en niet helpend is voor jou, omdat je precies weet wat jouw conversiestoornis / FNS in stand houdt. 

Ik kan al veel meer dan een jaar geleden, is deze training dan wel geschikt om te doen?

Jazeker! Elke fase van je herstelproces vraagt weer om nieuwe inzichten. Dus ja, ook al heb jij al (veel) stappen in jouw herstelproces gezet, deze training blijft super waardevol om te doen.

We zouden je zelfs willen aanraden om eens in de zoveel tijd de training nogmaals te doen, zodat je steeds weer nieuwe inzichten krijgt. Met die inzichten kun je dan weer vervolgstappen zetten en verder herstellen. Je komt als het ware steeds een level verder, net als bij een computerspelletje. 

Hoeveel tijd kost deze training mij?

We hebben de inhoud van deze training over 6 weken verdeeld. Dat is de richtlijn, maar weet dat je alles in je eigen tempo kunt volgen en je mag en kan er dus o ok langer over doen. Je blijft dan ook na deze 6 weken toegang houden tot de online leeromgeving.

De video’s die we elke week voor je hebben duren gemiddeld zo’n 30 minuten. Daarnaast mag je tijd vrij maken om de vragen in de werkboeken te beantwoorden. Ook besteed je dagelijks tijd aan het toepassen van je opgedane inzichten. Dat doe je dus gewoon in je dagelijks leven. Omdat iedereen dit in zijn/haar eigen tempo doet, kunnen we hier geen specifieke tijdsindicatie aan geven.

 

Wat gebeurt er als de 6 weken voorbij zijn?

Omdat we willen dat jij deze training in jouw eigen tempo volgt, behoud je altijd toegang tot de online content! Dus ook als de 6 weken voorbij zijn, kun je nog steeds de training blijven volgen. Of je doet de training over een jaar nog een keer. Het zal je verbazen welke nieuwe inzichten je dan weer op doet. Elke fase van je herstelproces heeft namelijk andere inzichten nodig. 

Ben je er ook klaar voor om de eerstvolgende stap(pen) in jouw herstelproces te gaan zetten?