Vraag hier ons gratis stappenplan aan!

Zodat je vandaag nog met je conversiestoornis / FNS aan de slag kunt gaan
Stappenplan aanvragen

Stagneert jouw herstelproces ondanks het gevoel dat je er alles aan doet?

Is de reguliere hulp voor jou niet voldoende om blijvend te herstellen?

Ben je uitbehandeld of heb je de neiging om de moed op te geven?

Krijg je steeds meer klachten?

Volg je een ander traject, maar heb je ergens een gevoel dat het niet klopt?

Lees je de succesverhalen en ‘weet’ je diep van binnen dat dit ook voor jou mogelijk is?

Of begrijp je niet waarom je conversiestoornis / FNS hebt?

Dan is ons stappenplan zeker een aanrader voor jou! Zeker als je alles durft los te laten wat je nu nog gelooft over deze complexe stoornis (CS). Want hierin leren we je op een andere manier naar deze complexe stoornis te kijken. Waardoor je wél die volgende stap in je herstelproces kunt gaan zetten. Sta jij open voor een compleet nieuwe aanpak? Vraag dan zeker vandaag nog ons unieke stappenplan aan!

 

Het maakt trouwens niet uit of je recent de diagnose hebt gekregen of dat dat al een tijd geleden is. Belangrijker is de manier waarop jij op dit moment naar je conversiestoornis / functionele neurologische stoornis (FNS) kijkt en wat je er over gelooft.

Geloof jij dat volledig herstel mogelijk is? Dan zit je bij ons aan het juiste adres! Want dat is waar wij van overtuigd zijn. Iedereen kan herstellen van deze complexe stoornis. Daar geloven wij 100% in.

Uiteraard mag je groeien in dit geloof en vertrouwen. En daarom hebben wij ook dit mooie en waardevolle stappenplan voor je gemaakt. Zodat wij je op weg kunnen helpen om die eerstvolgende belangrijke stap te zetten én om je op die andere manier naar jouw huidige situatie te laten kijken.

 

Ben je ook helemaal klaar met deze complexe stoornis?

En wil je ook meer inzicht krijgen in jouw conversiestoornis / FNS? Wil je op een laagdrempelige manier, vanuit je eigen vertrouwde omgeving, met jouw herstelproces aan de slag gaan? Stap voor stap en in je eigen tempo?

Voel je ergens dat het mogelijk is om te herstellen, ook al beweren artsen dat je er maar mee moet leren leven? Of heb je net de diagnose gekregen en duizelt het je allemaal? Weet je niet waar te beginnen?

Download dan ons stappenplan en laat je verwonderen door de andere kijk die wij op deze complexe stoornis hebben. Er zal een wereld voor je open gaan.

herstelproces bij conversiestoornis / FNS

Hi, mijn naam is Corine

En ik ben de oprichter van CS Expert Coaching. Ik ben pas écht gaan herstellen toen ik alle reguliere behandelingen stop had gezet en ik met een meer holistische visie ging kijken naar mijn herstelproces. Toen kwamen er echt grote inzichten waar ik heel gericht mee aan de slag ben gegaan. Daardoor herstelde ik binnen 2 jaar volledig van conversiestoornis. En dat terwijl ik er ruim 20 jaar mee had geworsteld.

 

Deze CS-kanjers zijn al met het stappenplan en de hersteltips aan de slag gegaan

 

“Dankjewel voor alle tips die je me hebt gegeven via de mail! Ik leer super veel van je”

– Annette

 

“Dankjewel voor je mail van vandaag Corine. Die kwam binnen, fijn!!! Ik zal dit filmpje regelmatig afspelen.”

– Jonne

 

“De afgelopen 2 weken heb ik enorm veel gehad aan je stappenplan en de informatie mailtjes. Ik heb mezelf de tijd gegeven om alle informatie rustig op me in te laten werken. Ook heb ik het gedeeld met familie en de begeleiding van de woonvorm. We zijn enthousiast over jouw aanpak. En ik nog het meest 🙂 Ik ben nu klaar voor de volgende stap. Mijzelf aanmelden voor het vervolgtraject.”

– Yvonne

 

“Ik had me al eerder aangemeld en vandaag de tijd genomen om met het stappenplan en je mails aan de slag te gaan. Ik herken mezelf er helemaal in, al vind ik het ook nog lastig om alles te begrijpen. Ik wil heel graag vooruit. Ik waardeer het enorm hoe jij je inzet en mensen begeleid in hun proces. ”

– Kirsten

Wil jij ook vandaag nog jouw eerstvolgende stap zetten in je herstelproces?

Vul dan hieronder je gegevens in en download gelijk ons unieke en motiverende stappenplan. Dan ontvang je de komende tijd ook extra hersteltips van ons. Je hoeft het tenslotte niet alleen te doen.