Weer grip op je leven krijgen!

Zodat ook jij je conversiestoornis / FNS achter je gaat laten en weer toekomstplannen kunt maken

Je vindt het lastig om....

Positief te blijven en te accepteren dat je conversiestoornis / FNS (functionele neurologische stoornis) hebt.

Je bent bang...

Dat de klachten alleen maar erger worden en dat je er niets aan kunt doen.

Je voelt je eenzaam...

Je durft met niemand over je klachten te praten, want niemand lijkt te begrijpen wat er met je aan de hand is.

Je leven staat op z'n kop...

Je hele leven draait om je conversiestoornis / FNS en je vreest dat je er nooit meer vanaf komt.

herstellen van conversiestoornis / FNS
herstellen van conversiestoornis / FNS

Wat als…. jij je leven weer terug zou krijgen?

Wat zou het toch heerlijk zijn om geen angst of pijn meer te hoeven voelen. Geen beperkingen meer te ervaren en gewoon weer de deur uit te kunnen gaan zonder rolstoel, rollator of krukken.  

Niet meer afhankelijk te hoeven zijn van andere mensen en gewoon weer voor je gezin kunnen zorgen in plaats van andersom. 

Gewoon weer een boek kunnen lezen of een serie te kunnen kijken en later nog weten wat je hebt gelezen en gezien. 

En dromen over de toekomst en deze plannen ook daadwerkelijk uit kunnen voeren. Oftewel…  herstellen van je conversiestoornis / FNS!

Misschien denk je nu dat dat voor jou niet (meer) is weggelegd, dat herstellen geen optie is en dat je er maar mee moet leren leven…

Wij geloven dat conversiestoornis / FNS tijdelijk is!

Het is dan ook onze missie om jou te helpen volledig te herstellen van deze complexe stoornis”

Voor nu en altijd!

 

“Ik was al een tijd op zoek naar hulp waar ik echt wat aan had, waar ik gehoord zou worden en niet als een test object zou worden gezien. Bij artsen werd ik van de ene test naar de andere gestuurd, wat mij veel stress en meer pnea’s opleverde. Bij psychologen werd ik niet gehoord en zelfs weggestuurd.

Toen ik Corine leerde kennen, was ik meteen enthousiast, want zij weet wat ik mee maak en zij heeft mij nooit voor gek verklaart. Dat alleen al, gaf mij veel rust en vertrouwen. Na ons eerste gesprek besloot ik dan ook geld te gaan sparen om de CS Reset te gaan doen.

Tijdens dit jaartraject ben ik ontzettend gegroeid en heb ik zoveel inzichten opgedaan. Ik vond het heel erg fijn dat ik echt ruimte kreeg om het hele proces te voelen. Er werd nooit tegen mij gezegd dat ik een les op een bepaald moment af moest hebben. Daardoor voelde ik mij dan ook nooit onder druk gezet. Ik mocht alles in mijn eigen tempo doen.

Ik vond het erg waardevol dat er echt op elk vlak diep werd ingegaan. Van sommige onderwerpen had ik geen idee dat ze meespeelden in mijn CS, dus het gaf mij echt veel inzichten.

Inmiddels ben ik volledig hersteld, begeleid ik nu mensen met een angststoornis in mijn eigen coachpraktijk én ben ik helemaal alleen naar Australië en Nieuw Zeeland gereisd om daar goede vrienden te bezoeken. Een lang gekoesterde droom die voor mij mede dankzij de CS Reset werkelijkheid is geworden. ”

– Susanne

Ervaring, expertise & toewijding

Mijn naam is Corine en op eigen kracht ben ik volledig hersteld van conversiestoornis. In 2019 ben ik gestart met CS expert coaching, waarin ik mijn expertise als life coach heb gecombineerd met mijn persoonlijke ervaringen (22 jaar!) met deze complexe stoornis.

In mijn online coachpraktijk heb ik al tientallen CS-kanjers (deze liefdevolle term is bedacht door mensen uit mijn groepstraject) mogen begeleiden tijdens hun herstelproces. Het is geweldig om te zien hoe CS-kanjers zich steeds meer persoonlijk ontwikkelen, er sterker uitkomen en daardoor ook herstellen van conversiestoornis dan wel functionele neurologische stoornis. Ik ben enorm dankbaar dat ik daar mijn steentje aan mag bijdragen.

Inmiddels is mijn (online) coachpraktijk uitgebreid met een team fantastische vrouwen die allemaal hun eigen expertise en ervaring inbrengen om jou te helpen herstellen van deze complexe stoornis. Met toewijding helpen wij jou stap voor stap op weg naar blijvend herstel.

herstellen van conversiestoornis / FNS

Hoe heerlijk is het als je weer mee kunt draaien in het (gezins)leven?!

Vrijheid

Je nergens meer door laten weerhouden, gewoon dat kunnen doen wat je wilt en wanneer je dit wilt.

Vertrouwen

Je hebt weer volledig het vertrouwen in jezelf en je lichaam terug gekregen.

Verbetering

Je kunt weer volop genieten omdat de kwaliteit van je leven enorm verbeterd is.

Ervaringen met de CS Reset

 

“Ik vond het wel spannend om te starten met de training. Het was een puzzeltocht naar wie ik nu echt ben. De modules sluiten goed op elkaar aan en stap voor stap krijg je meer inzicht in jezelf en wat je conversiestoornis in stand houdt. Vooral de modules jouw omgeving, belemmerende overtuigingen en lichamelijke klachten waren voor mij echt eye-openers. Aan het begin van de training had ik mijn rolstoel nog vaak nodig en na een paar maanden verder liep ik al buiten met een rollator en kon ik zelfs alweer normaal traplopen. ”

– Brenda 

 

“Mede door de coaching van CS-expert coaching heb ik enorme stappen gezet in mijn herstel. ”

– Marga 

 

“Ook al kende ik het team nog niet, het voelde gelijk zo vertrouwd dat ik besloot de CS Reset Premium te gaan doen. Dus inclusief intensieve persoonlijke begeleiding. Ik had een coach nodig die luisterde en tips en adviezen zou geven. Ik mocht en kon helemaal mezelf zijn zonder schaamte en als een open boek. Tegelijkertijd vond ik het ook fijn dat ik van het team eerlijke terugkoppeling kreeg. Ik heb stappen vooruit gezet en ik ben ook in mijn valkuil gestapt. Maar daar ben ik me door dit traject wel bewust van geworden.
Afgelopen jaar is waardevol geweest! Ik leerde dat er vijf lichamen waren die in balans horen te zijn. Terwijl ik altijd van mening was dat de FNS alleen fysiek en mentaal was. Nu ik de andere lichamen ook heb ontdekt, werk ik nog aan mijn mindset. Deze sturing heeft mij weer een richting gegeven.
De Monday Boosts en de Q&A’s in de besloten Facebookgroep waren een fijne aanvulling. Net als de kaartjes trekken. Ik kon daar altijd wel wat mee.
Top team, nogmaals bedankt voor alle inzichten die jullie mij gegeven hebben!!!

– Claudia

Inzichten & verandering

Op het moment dat jij inzicht hebt in wat jouw conversiestoornis / FNS nog in stand houdt, kun je blijvende veranderingen aanbrengen. Door deze veranderingen heb je een heel grote kans om volledig te herstellen van deze complexe stoornis.

Eigen tempo

Je volgt deze training geheel op je eigen tempo. Iedereen is anders en ieders tempo van herstel is ook anders. Jij staat aan het roer! En er is geen druk vanuit onze kant.

Bewezen effectief

Met onze bewezen, effectieve methode helpen wij je zodat jij jouw eigen weg in je herstelproces gaat vinden. Stap voor stap voor stap.

Verdieping

Conversiestoornis / FNS heeft niet alleen een fysiek effect op jou en je lichaam. Daarom bieden wij een breed scala aan tools aan die je ook verder helpen op mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel vlak.

herstellen van conversiestoornis / FNS
herstellen van conversiestoornis / FNS

Stel je eens voor….

Dat je volledig bent hersteld van conversiestoornis / FNS en dat je weer alles kunt doen wat je wilt?! In plaats van angst, pijn of beperkingen te ervaren, kun je eindelijk weer toekomstplannen maken! Je hoeft je nergens meer door te laten weerhouden en je bent niet meer afhankelijk van anderen. En wat er ook gebeurt, je bent in staat om op een positieve manier met stressvolle situaties om te gaan. Zodat ook deze geen enorme impact meer hebben op je gezondheid en kwaliteit van leven.

Ook jij kunt dat bereiken met de CS Reset!

Gun jij jezelf ook het herstelproces om zo ook te herstellen van je conversiestoornis / FNS?? Ja toch!?

Dit traject is overigens niet voor iedereen weggelegd…

Maarrrr…..zeker wél voor jou als je bereid bent om:

R

Op andere wijze

…naar je conversiestoornis / FNS en herstelproces te kijken.

R

Verantwoording

…voor deze stoornis te nemen en de confrontatie met jezelf durft aan te gaan.

R

Open te staan

…om de onderliggende oorzaak van je conversiestoornis / FNS aan te pakken

R

Te geloven

…dat het herstelproces géén quick fix is, maar dat je wél in staat bent om te herstellen

R

Een investering

…in jezelf te doen. Je bent het verdorie waard om tijd, energie en geld in jezelf te investeren.

Nog meer ervaringen

 

“Echt bizar dat ik in 1 week al meer inzichten heb gekregen dan in de afgelopen jaren dat ik in therapie ben geweest.”

– Ingrid

 

“Ruim 11 jaar geleden kreeg ik mijn eerste klachten. Ik heb daarna jaren op bed gelegen, in een rolstoel gezeten en was compleet afhankelijk van mijn omgeving en de thuiszorg. Totdat ik in maart 2019 ben gestart met dit coachingstraject. Ik heb zoveel geleerd! O.a. wat het doet om een positieve mindset te hebben, te luisteren naar mijn lichaam, te ontspannen, liever te zijn voor mijzelf, beter voor mijzelf te zorgen, mijn grenzen te bewaken en zo kan ik nog wel even doorgaan. Sinds ik ben gestart heb ik zoveel inzicht gekregen in mijn patronen, gevoelens en emoties. Tijdens dit traject voelde ik mij meteen vertrouwd, veilig en begrepen. Zonder dit traject was ik nu niet zover als dat ik nu ben. Ik kan weer zelfstandig de deur uit, heb geen thuiszorg meer en de klachten zijn enorm verminderd. Ik ben zelfs afgelopen week verhuisd en heb het grootste gedeelte van de verhuizing zelf gedaan.”

– Trees 

 

“Deze training heeft veel voor mij betekend! Want waar de reguliere zorg niet bij mij aansloot, sloot dit wel bij mij aan. Je werkt aan je eigen herstelproces op jouw tempo maar wel met elkaar. Het leren delen, erkenning en begrip van de mede CS kanjers vind ik enorm waardevol. Daarnaast wordt er niet naar diagnoses gekeken maar naar klachten en symptomen. Waardoor alle klachten verminderen en later oplossen.  Je gaat groeien op alle facetten van het leven. En je leert een stabiele basis te creëren voor jezelf zodat je, als het even minder goed gaat, terug kunt naar de basis en steeds sneller gaat herstellen van een terugval. Naast alle serieuze onderwerpen en thema’s die soms veel teweeg brengen is er ook ruimte voor humor en leuke onderwerpen die het dan weer luchtig maken”

– Melissa

 

“Ik heb me aangemeld voor de CS reset, omdat ik nieuwsgierig was. Tevens volgde ik een traject bij de ggz maar dit kon mooi samen, het vulde elkaar aan.
Het is me heel goed bevallen, ik zit nu nog steeds in BAVV (groepstraject Bouwen aan Veerkracht en Vertrouwesn – red.) en ik heb 1-op-1 sessies met Corine.
Ik ben blij dat CS Expert Coaching op mijn pad gekomen is, anders was ik nog niet zover geweest in mijn herstel!!”

– Anouk

Kies het traject dat bij jou past!

De basis van onze coaching is de CS reset. Een traject van 12 maanden waarin je jouw conversiestoornis / FNS gaat resetten, zodat je stap voor stap steeds meer gaat herstellen. Samen creëren we een stabiele basis waar je altijd op terug kunt vallen. Omdat er geen ‘one size fits all model’ bestaat, kun je jouw CS reset uitbreiden op een wijze die het beste bij jou past! Welke optie kies jij?

CS reset – online

€333,-

12 maanden

Elke week een nieuwe les

Stap voor stap in je eigen tempo

Tools en technieken om gelijk mee aan de slag te gaan

Helder stappenplan om jouw herstelproces op te starten

Lifetime toegang tot de online leeromgeving

 

*Deze training bestaat uit oa video’s, audio’s, downloads en werkbladen

Deze training volg je zelfstandig en is geheel online!

CS reset – BASIS

€777,-

12 maanden

Elke week een nieuwe les

Stap voor stap in je eigen tempo

Tools en technieken om gelijk mee aan de slag te gaan

Helder stappenplan om jouw herstelproces op te starten

Lifetime toegang tot de online leeromgeving

12 maanden online support in onze besloten Facebookgroep met gelijkgestemden*

Mogelijkheid tot persoonlijke begeleiding

 

*Je krijgt 12 maanden toegang tot onze besloten online supportgroep waarin onze coaches meerdere keren per week voor jou aanwezig zijn

Meest gekozen optie!

CS reset – VIP

€2222,-

12 maanden

Elke week een nieuwe les

Stap voor stap in je eigen tempo

Tools en technieken om gelijk mee aan de slag te gaan

Helder stappenplan om jouw herstelproces op te starten

Lifetime toegang tot de online leeromgeving

12 maanden online support in onze besloten Facebookgroep met gelijkgestemden*

Op maat gemaakt traject met extra thema’s, ondersteunende tools etc waar en wanneer nodig 

8 persoonlijke 1-op-1 coach sessies van 45 minuten [beeldbellen]

 

*Je krijgt 12 maanden toegang tot onze besloten online supportgroep waarin onze coaches meerdere keren per week voor jou aanwezig zijn. Dit is vrijwillig. 

Om in aanmerking te komen voor de VIP versie, is het nodig vooraf een match-call aan te vragen.

CS reset – Premium

€3333,-

12 maanden

Elke week een nieuwe les

Stap voor stap in je eigen tempo

Tools en technieken om gelijk mee aan de slag te gaan

Helder stappenplan om jouw herstelproces op te starten

Lifetime toegang tot de online leeromgeving

12 maanden online support in onze besloten Facebookgroep met gelijkgestemden*

Op maat gemaakt traject met extra thema’s, ondersteunende tools etc waar en wanneer nodig 

8 persoonlijke 1-op-1 coach sessies van 45 minuten [beeldbellen]

24/7 Whatsapp support – je kunt te allen tijden contact met ons zoeken

 

*Je krijgt 12 maanden toegang tot onze besloten online supportgroep waarin onze coaches meerdere keren per week voor jou aanwezig zijn. Dit is vrijwillig. 

Om in aanmerking te komen voor de Premium versie, is het nodig vooraf een match-call aan te vragen.

Veel gestelde vragen

Kan ik dit traject wel doen naast een andere behandeling die ik nog volg?

Ja zeker! Alles heeft een reden. Wat we daarmee bedoelen, is dat je niet altijd hoeft te kiezen. Het kan ook en-en.
Als je meerdere trajecten tegelijk volgt, leert de ervaring dat sommige CS-kanjers daar juist baat bij hebben. Soms is het helpend om eerst aan de slag te gaan met een onderdeel van het ene traject, om in het andere traject weer een stap verder te komen. Dus ja, je kunt de CS Reset zeker naast een andere behandeling volgen. 

Ik sta op een wachtlijst voor een behandeling, kan ik dan dit traject volgen?

JA! Want dan heb je al gelijk een enorme voorsprong, kijk je kritischer naar je behandeling en kun je ook aangeven wat wel en niet helpend is voor jou, omdat je precies weet wat jouw conversiestoornis / FNS in stand houdt. 

En wie weet, met een beetje mazzel, is die andere behandeling niet eens meer nodig als je de CS Reset hebt gevolgd 😉

Is dit nu wel de juiste stap voor mij?

Daar denken we graag 1 op 1 met je over mee. Als we vinden dat dit traject nu niet de juiste stap is voor jou, dan laten we je dat ook weten. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op via team@cs-expertcoaching.nl

 

Ik weet niet welke variant ik moet kiezen?

Soms is het nog niet zo gemakkelijk om een keuze te maken tussen de varianten online, basis, VIP of Premium. 

Op zo’n moment is het heel helpend om je keuze op te delen in kleinere stappen. Volg onderstaand om je te helpen bij het maken van jouw keuze:

[stap 1] Wil je zelfstandig aan de slag of liever met begeleiding?

>> Zelfstandig? Kies dan voor de CS Reset online.

>> Liever met begeleiding? Ga door naar stap 2.

[stap 2] Wil je in groepsverband of liever 1 op 1 coaching? 

>> In groepsverband? Kies dan voor de CS Reset basis.

>> Liever 1 op 1 begeleiding? Ga door naar stap 3

[stap 3] Wil je losse sessies op liever intensieve begeleiding naar behoefte?

>> Losse sessies? Kies dan voor de CS Reset VIP

>> Liever intensieve begeleiding naar behoefte? Kies dan voor de CS Reset Premium 

Wat komt er al zo aan bod in dit programma?

Gedurende het jaar dat je dit traject volgt, komen er heel diverse onderwerpen aan bod. Denk daarbij aan bijvoorbeeld: mindset, helpende routines creëren, structuur aanbrengen, emoties, je omgeving, ontspanning & balans, voeding en leefstijl. Het traject heeft een specifieke opbouw die helpend is voor jouw herstelproces en waardoor je écht stappen kunt gaan zetten in jouw herstel. 

De lessen zijn afwisselend voorzien van video’s, tekst, audio’s, werkboeken, creatieve opdrachten et cetera. 

Kan ik ook kiezen voor alleen 1-1 begeleiding?

Nee, 1-1 coaching is bij ons alleen mogelijk in combinatie met de CS Reset. Hier hebben we bewust voor gekozen omdat je dan de grootste kans hebt op blijvend herstel. Je gunt jezelf dan namelijk het herstelproces. 

Met andere woorden, je bereikt veel meer en je komt veel verder als je 1-1 begeleiding doet in combinatie met de CS Reset, dan wanneer je alleen 1-1 coaching volgt. En omdat wij staan voor kwaliteit en we jou het allerbeste gunnen, is 1-1 begeleiding alleen mogelijk als je de CS Reset doet. 

1-1 begeleiding is overigens al mogelijk vanaf de CS Reset Basis. 

Wat houdt de persoonlijke begeleiding bij de CS Reset Basis in?

Als je besluit de CS Reset Basis te volgen, dan krijg je ook 12 maanden toegang tot onze unieke online support groep ‘Bouwen aan Veerkracht en Vertrouwen’. Dit is een besloten Facebookgroep, speciaal voor mensen zoals jij die de CS Reset doen.

Mocht je er tijdens dit traject achter komen dat het fijn zou zijn om met één van onze coaches te spreken omdat je ergens tegenaan loopt, dan kan dat. Dan kunnen we één (of meerdere, net waar jouw behoefte ligt) losse 1-1 sessie(s) inplannen. Je betaalt dan, een gereduceerd tarief, per losse 1-1 sessie. Een sessie duurt overigens 60 minuten.

Wat houdt de online supportgroep in?

Als je kiest voor de CS Reset Basis, VIP of Premium, dan krijg je ook 12 maanden toegang tot onze online support groep. Dit is een besloten Facebookgroep waarin we alleen mensen toelaten die bezig zijn met de CS reset of die al hebben afgerond.In deze fijne en warme groep zitten dus alleen gelijkgestemde mensen.

Daarnaast zijn onze coaches ook dagelijks in deze groep aanwezig om je te steunen en te begeleiden tijdens jouw herstelproces. Zo geven we wekelijks een live sessie om je te motiveren en houden we ook Q&A sessies.
Een Q&A is een live sessie waarin je al jouw vragen kunt stellen. En hiermee bedoelen we dan ook ál jouw vragen. Op welk gebied in je leven je ook strubbelingen ervaart of vragen over hebt, je kunt deze áltijd bij ons kwijt. Je hoeft je niet te beperken tot alleen jouw conversiestoornis / FNS. Alles in je leven heeft namelijk invloed op je herstelproces.

Ook begeleiden we je bij het creëren van een voor jóuw helpende structuur in je (dagelijks) leven, een essentieel onderdeel om te kunnen herstellen van conversiestoornis/FNS.

Waarom is de online supportgroep bij de CS Reset VIP en Premium vrijwillig?

Als je kiest voor de CS Reset VIP of Premium, dan krijg je ook 12 maanden toegang tot onze online support groep. In deze fijne en warme groep zitten heb je contact met gelijkgestemde mensen die de CS Reset volgen of er al mee klaar zijn.

Dit is echter niet verplicht. Als jij het fijner vindt om alleen persoonlijk 1-1 contact met ons te hebben, dan is dat ook helemaal goed. Je kunt later altijd alsnog besluiten om aan te haken in de online supportgroep.

Is dit traject net zo intensief als de challenge die ik bij jullie heb gevolgd?

Nee, zeker niet. Het is meer gedoseerd, omdat je je eigen tempo bepaalt. En daarnaast levert dit traject je véél meer op.

Hoeveel tijd kost dit traject mij?

We trekken standaard 12 maanden voor de CS reset uit. Dat is de richtlijn, maar weet dat je alles in je eigen tempo kunt volgen en er dus ook sneller dan wel langzamer over kunt doen. Het zal je in ieder geval een stuk minder tijd kosten dan wanneer je zelf blijft aanrommelen en alles zelf moet gaan uitzoeken 😉

 

Wat gebeurt er als het jaar voorbij is?

Sowieso volg jij dit traject in je eigen tempo. Daarom behoud je na altijd toegang tot de online content. Dus ook als het jaar voorbij is. Je hebt dan altijd te mogelijkheid om nog eens naar een les of module terug te gaan.

Mocht je na het jaar nog behoefte hebben aan contact met gelijkgestemden of wil je ons nog in kunnen schakelen bij vragen? Weet dan dat er altijd de mogelijkheid is om aan te schuiven in onze online supportgroep. In deze besloteen Facebookgroep zijn onze coaches meerdere keren per week voor jou beschikbaar om je vragen aan te stellen, om je strubbelingen te delen of om je successen te vieren. 

Wordt dit traject vergoed door de zorgverzekeraar?

Nee, helaas. Al heeft dit zo óók zijn voordelen. Want wij bepalen zelf onze voorwaarden, waardoor wij dus ook geen eisen hoeven te stellen aan jouw mentale en fysieke belastbaarheid. We hoeven dus ook niet onze coaching te beëindigen als je bijvoorbeeld een terugval krijgt door privé omstandigheden (wat vaak bij reguliere behandelingen wel het geval is). Ook hoef je bij ons niet binnen een vooraf gestelde periode een bepaalde vooruitgang te laten zien. Je mag alles in je eigen tempo doen. Dat scheelt een hoop stress, nietwaar?

 

 

Ik kan het bedrag niet in 1x betalen, maar ik wil dit traject wil gaan doen. Wat nu?

Wat geweldig dat je de CS reset wilt gaan doen! Het is geen enkel probleem om dit jaartraject in 10 termijnen te betalen. Ook bij de CS Reset VIP of Premium is dat mogelijk. Al is daar wel eerst een match call voor nodig voordat je in aanmerking komt voor de CS Reset VIP of Premium.

Is het volgen van dit traject financieel niet haalbaar door schuldsanering, bijstand of WIA?

Uit ervaring weten wij dat gemeentes potjes” hebben voor bijzondere bijstand. Of je daarvoor in aanmerking komt verschilt per situatie en gemeente, maar het is zeker aan te raden om dat bij jouw gemeente na te vragen.

Voel je de kriebel in je buik en het verlangen om te herstellen van je conversiestoornis / FNS?

En zit er toch ergens nog een twijfel? Neem dan gerust contact met ons op! We denken graag met je mee om te bekijken welke mogelijkheden er voor jou zijn.