Hoe ga je om met de vakantieperiode

Hoe ga jij om met de vakantieperiode?

door | 14 jul, 2023 | Hersteltips

De vakantieperiode… die is nu wel zo’n beetje aangebroken nietwaar? In het grootste gedeelte van Nederland hebben de kinderen al vakantie en de komende week volgt de rest.

Er naar uit kijken of er tegenop zien?

Hoe zit dat met jou? Kijk jij uit naar de zomer en de vakantieperiode omdat je er zelf ook even tussenuit gaat? Zie je er juist tegenop omdat de mensen om je heen met vakantie gaan, jij thuis blijft en je daardoor eenzamer voelt? Minder hulp kunt inschakelen? Of voel je een bepaald verlangen om ook met vakantie te gaan, maar is dat vanwege je beperkingen nu nog niet mogelijk?

Verlangen

We zeggen expres NOG niet mogelijk. Want als je een bepaald verlangen hebt, dan heb je dat met een reden en dan is het per definitie wel mogelijk.
Vroeg of laat.
Daar geloven wij 100% in.

De vraag is alleen wanneer is het mogelijk? Wat heb jij nodig om dat mogelijk te maken? Welke blokkades heb je hiervoor op te lossen? En welke verantwoordelijkheid mag je hierin zelf nemen?

Dit zijn een aantal vragen waar je heel goed over na mag denken en ook op mag invoelen wat dat is. Wat blokkeert jou nog om ook met vakantie te kunnen?
En we weten het hoor, dit klinkt heel simpel, maar het is nog niet altijd even gemakkelijk. Neem er dus ook de tijd voor.

Wat je aandacht geeft groeit

Daarnaast raden wij je ook aan om jouw gedachten eens goed onder de loep te nemen. Welke overtuigingen heb jij allemaal over vakantie en de zomer? De vakantieperiode en het er al dan niet op uit gaan? Heb je afgelopen jaren alleen maar op je balkon of in de achtertuin doorgebracht en ben je bang dat je dat dit jaar weer gaat overkomen? Dan gaat dat ook zeker gebeuren. Want dat is de kracht van manifesteren.
Oftewel, wat je aandacht dat groeit.

Heel mooie tip

Probeer deze (angst)gedachten om te buigen. Ga er niet van tevoren al vanuit dat je dit jaar wederom aan huis gekluisterd bent, maar sta open voor mogelijkheden. Ook al weet je nu nog niet wat precies hoe dat dan allemaal moet. Want dan kom je in de piekerstand terecht en dat is al helemaal niet helpend.

Een heel mooie open vraag die je jezelf hierbij kunt stellen is bijvoorbeeld:

 

‘Wat is er mogelijk voor mij om …. ?’

 

En vul de puntjes maar in: naar buiten te kunnen gaan / er een paar dagen tussenuit te kunnen / te genieten van de dingen om me heen / thuis een vakantiegevoel te creëren, van de vakantieperiode te genieten et cetera.

Een beetje gek, maar het werkt wel!

Het is een open vraag en deze hoef je dan niet voor jezelf te beantwoorden. Dat klinkt misschien een beetje gek, maar dit is wel hoe manifesteren werkt. Je geeft aan wat jouw verlangen is, je hebt er vertrouwen in dat het mogelijk is (op welke manier dan ook) en je laat het los. Hierdoor spreek je ook je onderbewuste aan, waar alle antwoorden zijn te vinden.

Om de HOE hoef jij je niet druk te maken. Door de HOE aan het Universum of je onderbewuste over te laten, zul je zien dat er ook andere mogelijkheden zijn om jouw verlangen waarheid te laten worden. En er zal iets op jouw pad komen waar je nu nog niet aan hebt kunnen denken.

Over mij

Hi! Mijn naam is Corine en ik ben ervan overtuigd dat conversiestoornis / functionele neurologische stoornis (FNS) tijdelijk is!
Het is dan ook de missie van mij en mijn team om jou te helpen hiervan volledig te herstellen.

Dat doen wij door het gratis beschikbaar stellen van ons unieke stappenplan tot op maat gemaakte (persoonlijke) trajecten.

Contact met lotgenoten

Voor begrip en een stukje saamhorigheid is het heel belangrijk om ook contact met lotgenoten te hebben. Daarvoor hebben we 2 besloten Facebook groepen opgericht:

Klik hier als je zelf de diagnose conversiestoornis / FNS hebt gekregen

Klik hier als een dierbare van jou conversiestoornis / FNS heeft

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin