Home » Laat je hier inspireren door onze visie, hersteltips & succesverhalen » Hersteltips » Dankbaar zijn helpt je bij jouw herstelproces
dankbaar zijn helpt je bij jouw herstelproces

Dankbaar zijn helpt je bij jouw herstelproces

door | 24 mrt, 2023 | Hersteltips

Jemig, wat voelen wij ons momenteel dankbaar zeg! Voor alle deelnemers die zoveel meer inzicht hebben gekregen in hun conversiestoornis of FNS (functionele neurologische stoornis) tijdens de challenge die we hielden. Daar kunnen ze weer mooie stappen mee zetten in hun proces.

Ook zijn we enorm dankbaar voor al die mooie, ontroerende en lieve berichten en bedankjes die we hebben gekregen. Met als klap op de vuurpijl onze winnares die een CS Reset jaartraject heeft gewonnen en in tranen uitbarstte toen ze dat te horen kreeg!

Dat is toch gewoon jullie werk?

En nu kun je denken ‘ja maar, het is jullie werk, mensen betalen jullie, dus waarom zou je dankbaar zijn? Dat is toch gewoon hoe het gaat.’ Ja, zo zou je kunnen denken, maar zo werkt het voor ons niet. Natuurlijk is het ook bij ons de bedoeling dat het spreekwoordelijke brood op de plank komt.

Daarnaast voelen wij echt dat we een missie hebben te volbrengen. Een missie om mensen met conversiestoornis of FNS  te begeleiden in hun herstelproces. Zodat zij van overleven, naar leven, naar voluit leven kunnen gaan.

Dát is waar wij ons zó enorm dankbaar voor kunnen voelen. Dat we daar ons steentje aan mogen bijdragen. Dat is waarom wij dit werk met zoveel liefde en passie doen. En dan is een gevoel van dankbaarheid een groot cadeau voor ons.

Waarom zou je dankbaar zijn?

Dankbaar zijn is een groot goed én het is ook een ontzettend belangrijk onderdeel van je herstelproces. We hebben er in de CS Reset niet voor niets een hele les aan gewijd.

Dankbaarheid heeft een positief effect op je stemming en emotioneel welzijn. Als jij je dankbaar voelt dan ben je echt in het NU, dan is er geen ruimte voor het verleden, de toekomst of voor negatieve gedachten. Dankbaarheid brengt positieve gedachten en dit trekt positieve energie aan.

Dankbaar zijn gaat ook jou verder helpen in je herstelproces

Door dankbaar te zijn of dankbaarheid te voelen, leer je anders te kijken naar je conversiestoornis  / FNS. Kun je  er anders mee omgaan. Op een meer helpende manier.

Wij kunnen ons dankbaar voelen voor een heerlijke kop thee of voor een van onze huisdieren die even een aai komt halen. Klein of groot, dankbaarheid kan altijd aanwezig zijn. Ga de komende week (of weken) eens op een andere manier om je heen kijken om te zien waar je allemaal dankbaar voor kunt zijn. En je zult versteld staan van wat dankbaarheid met je doet.

Over mij

Hi! Mijn naam is Corine en ik ben ervan overtuigd dat conversiestoornis / functionele neurologische stoornis (FNS) tijdelijk is!
Het is dan ook de missie van mij en mijn team om jou te helpen hiervan volledig te herstellen.

Dat doen wij door het gratis beschikbaar stellen van ons unieke stappenplan tot op maat gemaakte (persoonlijke) trajecten.

Contact met lotgenoten

Voor begrip en een stukje saamhorigheid is het heel belangrijk om ook contact met lotgenoten te hebben. Daarvoor hebben we 2 besloten Facebook groepen opgericht:

Klik hier als je zelf de diagnose conversiestoornis / FNS hebt gekregen

Klik hier als een dierbare van jou conversiestoornis / FNS heeft

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin