Nazorg staat bij ons hoog in het vaandel

Nazorg staat bij ons hoog in het vaandel

door | 18 dec, 2022 | Onze visie

Nazorg staat bij ons erg hoog in het vaandel. Oók als je een energetische healing ondergaat zoals bijvoorbeeld Reiki. Steeds vaker bieden wij dit soort energetische sessies aan bij conversiestoornis / FNS (functionele neurologische stoornis) omdat dit zó helpend is in jouw herstelproces!
Want als je volledig wilt herstellen van deze complexe stoornis (CS), dan is het nodig om verder te kijken dan alleen je fysieke lichaam. Dan is ondersteuning voor al je vijf lichamen noodzakelijk. Dus ook voor je energetische lichaam.

Wij vinden nazorg ontzettend belangrijk

Wij vinden nazorg zo ontzettend belangrijk vanwege het volgende. Wat wij vaak zien gebeuren, is dat CS-kanjers (deze liefdevolle naam is bedacht door de mensen uit ons groepstraject, klinkt beter dan lotgenoten, toch?) elders een energetische healing ondergaan en dan tijdelijk geen klachten meer ervaren. Daardoor hebben zij het idee dat ze hersteld zijn. Super fijn natuurlijk!

Wat er vervolgens gebeurde, is dat ze bij de eerste de beste stressvolle situatie toch weer klachten als wegrakingen, uitval van ledematen of tremoren kregen.
Hoe kan dat?

Ruimte creëren

Door de energetische healing wordt er ruimte gecreëerd, maar de óórzaak van de klacht is nog steeds aanwezig. Er is namelijk niets aan de persoon zelf verandert. De oude patronen zijn niet opgelost waardoor er gewoon weer nieuwe klachten zijn ontwikkeld. Je kunt je voorstellen dat iemand dan helemaal van slag is. Ze waren er eigenlijk vanuit gegaan dat de conversiestoornis / FNS was opgelost en nu hadden ze toch een terugval….

Heel logisch

Het is eigenlijk heel logisch wat er gebeurt, maar als je je daar niet van bewust bent en geen nazorg ontvangt, dan valt die terugval gewoon vies tegen. Daarom bieden wij altijd nazorg na een energetische healing of welk ander traject dan ook.

Dit is de reden dat nazorg zo belangrijk is

Door de energetische healing ontstaat er dus ruimte om aan de óórzaak van de klacht(en) te gaan werken. Die ruimte geeft je de gelegenheid om bijvoorbeeld je trauma te gaan verwerken, om gedragspatronen aan te pakken of om met je overtuigingen aan de slag te gaan. Het is de bedoeling dat je die ruimte gaat benutten om datgene – wat er als oorzaak naar boven komt- aan te kijken, aan te pakken en mee aan de slag te gaan.

Gemiste kans

En dat wordt dus vaak niet gedaan. Die ontstane ruimte wordt niet gebruikt om de oorzaak aan te pakken. En dat is een grote gemiste kans, want daardoor komen jouw klachten vroeg of laat weer terug. Wees hier dus op bedacht. Niet alleen bij energetische healings trouwens, dit gaat om álle vormen van therapie, coaching en hulp. Dit is dus één van de redenen dat nazorg bij ons hoog in het vaandel staat.

Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. We staan namelijk heel graag voor je klaar!

 

Over mij

Hi! Mijn naam is Corine en ik ben ervan overtuigd dat conversiestoornis / functionele neurologische stoornis (FNS) tijdelijk is!
Het is dan ook de missie van mij en mijn team om jou te helpen hiervan volledig te herstellen.

Dat doen wij door het gratis beschikbaar stellen van ons unieke stappenplan tot op maat gemaakte (persoonlijke) trajecten.

Contact met lotgenoten

Voor begrip en een stukje saamhorigheid is het heel belangrijk om ook contact met lotgenoten te hebben. Daarvoor hebben we 2 besloten Facebook groepen opgericht:

Klik hier als je zelf de diagnose conversiestoornis / FNS hebt gekregen

Klik hier als een dierbare van jou conversiestoornis / FNS heeft

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin