Home » Laat je hier inspireren door onze visie, hersteltips & succesverhalen » Ervaringsverhalen » Voor Susanne werd een langgekoesterde droom werkelijkheid door de CS Reset

Voor Susanne werd een langgekoesterde droom werkelijkheid door de CS Reset

door | 4 apr, 2024 | Ervaringsverhalen, Succesverhalen

Ik was al een tijd op zoek naar hulp waar ik echt wat aan had, waar ik gehoord zou worden en niet als een testobject zou worden gezien. Bij artsen werd ik van de ene test naar de andere gestuurd, wat mij veel stress en nog meer pnea’s opleverde. Bij psychologen werd ik niet gehoord en zelfs weggestuurd. Toen ik echt hulp nodig had, werd ik zelfs alleen gelaten.

Ik voelde me zo alleen

Zo voelde ik mij dus ook; alleen. Totdat ik Corine leerde kennen, want toen was ik meteen enthousiast. Zowaar iemand die echt weet wat ik meemaak en mij niet voor gek verklaart. Dat alleen al, gaf mij veel rust en vertrouwen.

Tijdens mijn gesprek met Corine, hoorde ik over de CS Reset en wist ik gewoon dat ik dat traject zou gaan doen. Het was wel even een investering qua financiën, maar omdat ik voelde dat ik dit nodig had, ben ik er voor gaan sparen. En zodra ik de mogelijkheid had, ben ik de CS Reset gaan doen.

Ik denk dat het ook met een bereidwilligheid te maken heeft. Ik had een punt bereikt waarop ik echt niet verder kon. In ieder geval niet op die manier. Ik had deze hulp nodig en daar was ik mij zeer van bewust.

Zoveel inzichten opgedaan

Tijdens dit jaartraject ben ik ontzettend gegroeid en heb ik zoveel inzichten opgedaan. Ook inzichten waar ik in het begin nogal tegenaan schuurde. Zoals deze bijvoorbeeld: je houdt de CS (complexe stoornis) zelf in stand.
Dat vond ik erg moeilijk om te horen, maar het was wel nodig dat dit (liefdevol!) tegen mij werd gezegd.

Ik vond het erg waardevol dat er echt op elk vlak diep werd ingegaan. Van dieet tot grenzen enzovoorts. Van sommige onderwerpen had ik nog geen idee dat ze echt meespeelden in mijn CS, dus het gaf mij echt veel inzichten.

Alle ruimte en zonder druk

Ik vond het ook heel erg fijn dat ik echt ruimte kreeg om het hele proces te voelen. Er werd nooit tegen mij gezegd dat ik een les op een bepaald moment ingeleverd moest hebben. Daardoor voelde ik mij dan ook nooit onder druk gezet.
Daarnaast was het heel fijn om, als dat nodig was, via whatsapp* contact te kunnen hebben. Ook al maakte ik er niet heel vaak gebruik van, het idee alleen al was erg prettig voor mij.

Eigen tempo

In het begin vond ik de wekelijkse lessen best zwaar en dat kwam vooral omdat ik bij mijzelf de druk erop legde om die les af te hebben voordat de nieuwe les online kwam. Later heb ik dat gelukkig los kunnen laten. Zoals gezegd, ik legde dit mijzelf op, want vanuit CS Expert Coaching was er totaal geen druk! Ik mocht alles in mijn eigen tempo doen.

Veel persoonlijk contact

Ik vond ook de voice berichten met feedback* fijn. Dat voelde voor mij heel persoonlijker aan.
Soms kon ik zelf al aanvoelen of een les mij veel te bieden had of niet. Gelukkig kreeg ik daar ook de ruimte voor. Ik was al dusdanig gegroeid dat ik kan aangeven; dit is wat voor mij en dit niet. De ruimte daarvoor krijgen vond ik heel prettig. Ik heb me nooit geforceerd gevoeld om toch een les te maken. Daardoor kon ik ook op mijn intuïtie afgaan. Dat was op zichzelf al een les voor mij: aangeven wat goed voelde voor mij en wat niet.

Mijn langgekoesterde droom werd werkelijkheid!

Al met al ben ik zo ontzettend gegroeid afgelopen jaar, dat ik inmiddels mijn eigen coachpraktijk ben gestart, waarin ik mensen begeleid die een angststoornis hebben. En, als klap op de vuurpijl, ben ik ook een paar maanden geleden helemaal alleen naar Australië en Nieuw Zeeland gereisd om daar goede vrienden te bezoeken. Een lang gekoesterde droom die voor mij mede dankzij de CS Reset werkelijkheid is geworden.

Gun jezelf deze reddingsboei

Ik zou de CS Reset zeker aanraden aan andere CS-kanjers**. Gun jezelf dit. Ik denk dat dat het belangrijkste is: gun jezelf deze reddingsboei. Jij doet ertoe!

Dank nogmaals voor alles! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen! Liefs, Susanne.

 

*Dit geldt alleen voor het Premium pakket van de CS Reset.

**CS staat voor ‘complexe stoornis’, wat conversiestoornis en functionele neurologische stoornis (FNS) is. En CS-kanjer is de liefdevolle term bedacht door de leden van ons groepstraject.

Over mij

Hi! Mijn naam is Corine en ik ben ervan overtuigd dat conversiestoornis / functionele neurologische stoornis (FNS) tijdelijk is!
Het is dan ook de missie van mij en mijn team om jou te helpen hiervan volledig te herstellen.

Dat doen wij door het gratis beschikbaar stellen van ons unieke stappenplan tot op maat gemaakte (persoonlijke) trajecten.

Contact met lotgenoten

Voor begrip en een stukje saamhorigheid is het heel belangrijk om ook contact met lotgenoten te hebben. Daarvoor hebben we 2 besloten Facebook groepen opgericht:

Klik hier als je zelf de diagnose conversiestoornis / FNS hebt gekregen

Klik hier als een dierbare van jou conversiestoornis / FNS heeft

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin